Наслов на страница: Lineage 2 m reddit Begin game manual HighFive5 🍔 Top Server Zavod x1 Macedonian Classic PTS

Сега кога имаш преземени датотеки за игри и регистрирана сметка ништо не може да ве спречи да играте во РПГ-клубот „Русија“ !:

 • Започнете ја играта;
 • Внесете најава и лозинка примена при регистрација;
 • Притиснете го копчето «Внесете»

РПГ Клуб

Лайэйдж2 РПГКлуб [Lineage 2 RPG] Begin game manual HighFive5 🍔 Top Server Zavod x1 Macedonian Classic PTS Lineage 2 essence

RPG Lineage 2 map l2 high five judicator

Играчи:
 • 01 JeniferPopez
 • 02 3ae6y4ka
 • 03 ShveD
 • 04 GoToHell
 • 05 Naru
 • 06 GG
 • 07 French
 • 08 SaintAlex
 • 09 jurik87
 • 10 AEF

Ssq:
Зора   48.72%
Самрак   51.28%
Ден  11